Sitenin sağında bir giydirme reklam

Diyarbakır Hazro’da CHP üyeleri gözaltında

Gündem 28.04.2023 - 18:28, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1961+ kez okundu.
 

Diyarbakır Hazro’da CHP üyeleri gözaltında

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Hazro ilçe Teşkilatına yönelik polis müdahale etti.
Alınan bilgiye göre dün Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren İlçe Teşkilatı ve üyeleri ile polis arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik sırasında polisin havaya uyarı amaçlı ateş açması sonrası CHP Hazro Gençlik Kolları Başkanı Lokman İncel, Fuat İncel, Uğur İncel, Nedim Canboğa ve Baver Aslankılıç polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan CHP Hazro ilçe Gençlik Kolları başkanı ve teşkilat mensupları ifadelerinin alınması için Hazro İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldükleri öğrenildi.
Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Hazro ilçe Teşkilatına yönelik polis müdahale etti.

Alınan bilgiye göre dün Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren İlçe Teşkilatı ve üyeleri ile polis arasında gerginlik yaşandı.

Gerginlik sırasında polisin havaya uyarı amaçlı ateş açması sonrası CHP Hazro Gençlik Kolları Başkanı Lokman İncel, Fuat İncel, Uğur İncel, Nedim Canboğa ve Baver Aslankılıç polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan CHP Hazro ilçe Gençlik Kolları başkanı ve teşkilat mensupları ifadelerinin alınması için Hazro İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldükleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.