Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gözaltına alınan biri kadın 11 kişiden 5'i tutuklandı.

Gündem 17.02.2023 - 17:33, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1579+ kez okundu.
 

Gözaltına alınan biri kadın 11 kişiden 5'i tutuklandı.

Adana'da yıkılan 11 binayla ilgili olarak gözaltına alınan biri kadın 11 kişiden 5'i tutuklandı.
Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 10 ilde ardı ardına yaşanan depremler sonrasında Adana'da 11 bina yıkıldı; 418 kişi hayatını kaybetti. Enkazdan da sadece 34 kişi kurtarılabildi. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen 3 savcı, yıkılan binalardaki enkazlardaki incelemelerini tamamladı; yürütülen soruşturmada hakkında gözaltı kararı verilen biri kadın 11 kişi yakalandı. Aralarında yapı müteahhidi, inşaat mühendisi, fenni mesul ve kooperatif yöneticilerinin de bulunduğu B.Ç.D. adlı kadınla birlikte M.H., M.R.A, Ö.F.G., M.Ş., E.N.S., H.Z.Y., B.A, M.H.T., A.K. ve A.Ş.'nin de bulunduğu 11 kişiden 5'i tutuklandı; 6'sı da 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakıldı.
Adana'da yıkılan 11 binayla ilgili olarak gözaltına alınan biri kadın 11 kişiden 5'i tutuklandı.

Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 10 ilde ardı ardına yaşanan depremler sonrasında Adana'da 11 bina yıkıldı; 418 kişi hayatını kaybetti. Enkazdan da sadece 34 kişi kurtarılabildi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen 3 savcı, yıkılan binalardaki enkazlardaki incelemelerini tamamladı; yürütülen soruşturmada hakkında gözaltı kararı verilen biri kadın 11 kişi yakalandı.

Aralarında yapı müteahhidi, inşaat mühendisi, fenni mesul ve kooperatif yöneticilerinin de bulunduğu B.Ç.D. adlı kadınla birlikte M.H., M.R.A, Ö.F.G., M.Ş., E.N.S., H.Z.Y., B.A, M.H.T., A.K. ve A.Ş.'nin de bulunduğu 11 kişiden 5'i tutuklandı; 6'sı da 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.