Sitenin sağında bir giydirme reklam

İlyas Salman TKP’den milletvekili adayı oldu

Siyaset 01.04.2023 - 00:41, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1290+ kez okundu.
 

İlyas Salman TKP’den milletvekili adayı oldu

TKP'nin sosyal medya hesabından, ünlü oyuncu İlyas Salman'ın İstanbul'dan milletvekili adaylığını açıkladığı video paylaşıldı.
Türkiye Komünist Partisi (TKP) İstanbul Milletvekili adayı olan usta oyuncu İlyas Salman, “Söz veriyorum, sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım” dedi. Seçimlere bir buçuk aydan kısa bir süre kala, siyasi partilerin milletvekili aday listeleri de yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Önceki gün Türkiye İşçi Partisinden Milletvekili adayı olurken bir başka usta oyunca da milletvekili adaylığını ilan etti. TKP'nin sosyal medya hesabından, ünlü oyuncu İlyas Salman'ın İstanbul'dan milletvekili adaylığını açıkladığı video paylaşıldı. Türkiye Kominist Partisi (TKP),  usta oyuncu İlyas Salman’ın İstanbul Milletvekili adayı olduğunu açıkladı. Türk sinemasının usta oyuncusu İlyas Salman, milletvekili adaylığına ilişkin açıklamada dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağını söyledi.     “SARAYIN DALKAVUĞU DEĞİL, HALKIN SOYTARISI OLACAĞIM”   TKP’nin Twitter hesabından paylaşılan videoda, Salman şunları söyledi: * “Descartes, bundan yüzlerce yıl önce ‘İnsan düşünen hayvandır’ demiş. Descartes, çok geç kalmış bir düşünür. 21. yüzyılda insan, seçmesini bilen bir hayvandır. Şöyle düşünüyorum: Dünyada en çirkin kokan şey, saklanan düşüncedir. * Para bile saklandığı zaman kokar ama saklanan düşünce kadar pis kokamaz. Mezara götürülen düşüncenin de kimseye faydası yoktur. * Bu seçimlerde Türkiye Komünist Partisi’nden milletvekilliğine adaylığımı koydum. Size bir tek söz verebilirim: Sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım. Söz!”
TKP'nin sosyal medya hesabından, ünlü oyuncu İlyas Salman'ın İstanbul'dan milletvekili adaylığını açıkladığı video paylaşıldı.

Türkiye Komünist Partisi (TKP) İstanbul Milletvekili adayı olan usta oyuncu İlyas Salman, “Söz veriyorum, sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım” dedi.

Seçimlere bir buçuk aydan kısa bir süre kala, siyasi partilerin milletvekili aday listeleri de yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Önceki gün Türkiye İşçi Partisinden Milletvekili adayı olurken bir başka usta oyunca da milletvekili adaylığını ilan etti.

TKP'nin sosyal medya hesabından, ünlü oyuncu İlyas Salman'ın İstanbul'dan milletvekili adaylığını açıkladığı video paylaşıldı.

Türkiye Kominist Partisi (TKP),  usta oyuncu İlyas Salman’ın İstanbul Milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

Türk sinemasının usta oyuncusu İlyas Salman, milletvekili adaylığına ilişkin açıklamada dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağını söyledi.

 

 

“SARAYIN DALKAVUĞU DEĞİL, HALKIN SOYTARISI OLACAĞIM”

 

TKP’nin Twitter hesabından paylaşılan videoda, Salman şunları söyledi:

* “Descartes, bundan yüzlerce yıl önce ‘İnsan düşünen hayvandır’ demiş. Descartes, çok geç kalmış bir düşünür. 21. yüzyılda insan, seçmesini bilen bir hayvandır. Şöyle düşünüyorum: Dünyada en çirkin kokan şey, saklanan düşüncedir.

* Para bile saklandığı zaman kokar ama saklanan düşünce kadar pis kokamaz. Mezara götürülen düşüncenin de kimseye faydası yoktur.

* Bu seçimlerde Türkiye Komünist Partisi’nden milletvekilliğine adaylığımı koydum. Size bir tek söz verebilirim: Sarayın dalkavuğu değil, halkın soytarısı olacağım. Söz!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.