Sitenin sağında bir giydirme reklam

Deprem de hasar gören, Ç.Ü Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Boşaltılıyor.

Gündem 22.02.2023 - 14:56, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1016+ kez okundu.
 

Deprem de hasar gören, Ç.Ü Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Boşaltılıyor.

Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinin ana binasındaki iki blok, kolonlarının depreme dayanıklı hale getirilmesi amacıyla boşaltılıyor.
Kahramanmaraşlı merkezli 6 Şubat'taki depremler ve dün Hatay'daki depremin ardından hastane binasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı. İnceleme sonucunda, 25 yıllık hastanenin ana binasındaki A ve B blokların kolonlarının depreme dayanıklı hale getirilmesi kararlaştırıldı.Bunun üzerine, buradaki hastaların kentteki ve çevre illerdeki hastanelere sevk edilmesine başlandı. Balcalı hastanesinin bir bölümü için de sahra hastanesi kurulacağı öğrenildi.  Bunun üzerine hastanede tedavi gören hastaların Adana Şehir Hastanesi, Yüreğir Devlet Hastanesi, Seyhan Hastanesi ile çevre illere sevk edildi.
Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinin ana binasındaki iki blok, kolonlarının depreme dayanıklı hale getirilmesi amacıyla boşaltılıyor.

Kahramanmaraşlı merkezli 6 Şubat'taki depremler ve dün Hatay'daki depremin ardından hastane binasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı.

İnceleme sonucunda, 25 yıllık hastanenin ana binasındaki A ve B blokların kolonlarının depreme dayanıklı hale getirilmesi kararlaştırıldı.Bunun üzerine, buradaki hastaların kentteki ve çevre illerdeki hastanelere sevk edilmesine başlandı. Balcalı hastanesinin bir bölümü için de sahra hastanesi kurulacağı öğrenildi.  Bunun üzerine hastanede tedavi gören hastaların Adana Şehir Hastanesi, Yüreğir Devlet Hastanesi, Seyhan Hastanesi ile çevre illere sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.