Sitenin sağında bir giydirme reklam

Konya’da 4.3 büyüklüğünde deprem.

Gündem 25.02.2023 - 09:54, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 986+ kez okundu.
 

Konya’da 4.3 büyüklüğünde deprem.

Konya Ereğli'de saat 17.01'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Konya Ereğli'de saat 17.01'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7.05 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem çevre illerden de hissedildi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerde enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, Konya’da korkutan bir deprem oldu. Ereğli’de saat 17.01’de olan depremin 4.3 büyüklüğünde gerçekleştiği belirtildi. AFAD’ın verilerine göre yerin 7.05 kilometre derinliğindeki deprem çevre illerden de hissedildi. KANDİLLİ: DEPREM 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE Kandilli Rasathanesi ise depremin Niğde’nin Bor ilçesinde, 4.5 büyüklüğünde ve yerin 5 kilometre derinliğinde olduğunu duyurdu. VALİLİKTEN AÇIKLAMA Konya Valiliği’nin Twitter hesabından depremle ilgili yapılan açıklamada, “Ereğli ilçesinde deprem meydana gelmiş olup herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Saha taraması devam etmektedir. Depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun” denildi.
Konya Ereğli'de saat 17.01'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Konya Ereğli'de saat 17.01'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7.05 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem çevre illerden de hissedildi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerde enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, Konya’da korkutan bir deprem oldu.
Ereğli’de saat 17.01’de olan depremin 4.3 büyüklüğünde gerçekleştiği belirtildi. AFAD’ın verilerine göre yerin 7.05 kilometre derinliğindeki deprem çevre illerden de hissedildi.

KANDİLLİ: DEPREM 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Kandilli Rasathanesi ise depremin Niğde’nin Bor ilçesinde, 4.5 büyüklüğünde ve yerin 5 kilometre derinliğinde olduğunu duyurdu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Konya Valiliği’nin Twitter hesabından depremle ilgili yapılan açıklamada, “Ereğli ilçesinde deprem meydana gelmiş olup herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Saha taraması devam etmektedir. Depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun” denildi.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.