Sitenin sağında bir giydirme reklam

"Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş mezar soyguncuları sizi…"

Siyaset 16.05.2023 - 17:17, Güncelleme: 16.05.2023 - 22:29 20348+ kez okundu.
 

"Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş mezar soyguncuları sizi…"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyüp Yıldız, Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ı sert sözlerle hedef aldı.
Türkiye'de 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi'nde dört aday da yeterli oyu alamadı ve seçim ikinci tura kaldı.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyüp Yıldız, Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ı sert sözlerle hedef aldı. Sinan Oğan, 15 Mayıs'ta Twitter hesabından "Yurtdışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor. YSK’yı uyarıyorum. Derhal gerekli tedbirleri alın ve oy sayım işlemlerinin hızlı bir biçimde yapılmasını sağlayın" paylaşımını yapmıştı. Oğan, açıklamasında, "Ayrıca yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldu bittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır" demişti. Oğan'ın sözlerine MHP'den yanıt geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyüp Yıldız, Sinan Oğan'ı sert sözlerle hedef alarak şunları söyledi: "Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş mezar soyguncuları sizi…"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyüp Yıldız, Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ı sert sözlerle hedef aldı.

Türkiye'de 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi'nde dört aday da yeterli oyu alamadı ve seçim ikinci tura kaldı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyüp Yıldız, Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ı sert sözlerle hedef aldı.

Sinan Oğan, 15 Mayıs'ta Twitter hesabından "Yurtdışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor. YSK’yı uyarıyorum. Derhal gerekli tedbirleri alın ve oy sayım işlemlerinin hızlı bir biçimde yapılmasını sağlayın" paylaşımını yapmıştı.

Oğan, açıklamasında, "Ayrıca yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldu bittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır" demişti.

Oğan'ın sözlerine MHP'den yanıt geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyüp Yıldız, Sinan Oğan'ı sert sözlerle hedef alarak şunları söyledi:

"Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş mezar soyguncuları sizi…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.