Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sel felaketinin ardından: Dere ıslahı yapmayan belediye borç alıp Taliban'a göndermiş.

Gündem 16.03.2023 - 23:56, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1904+ kez okundu.
 

Sel felaketinin ardından: Dere ıslahı yapmayan belediye borç alıp Taliban'a göndermiş.

Sel nedeniyle yurttaşların yaşamını yitirdiği Şanlıurfa'da AKP'li Büyükşehir Belediyesi'nin dere ıslahı yapmak yerine Japonya'dan borç alıp parayı Taliban'a yolladığı ortaya çıktı.
On binlerce insanın hayatını kaybedip milyonlarca kişinin zorlu koşullarda yaşamaya mecbur kaldığı deprem bölgesi Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel meydana geldi. 15 kişinin hayatını kaybettiği selin ardından AKP'li Şanlıurfa Belediyesi ise "Yakın geçmişimizde yaşanan en büyük sel felaketi ile karşı karşıyayız. Metrekareye yağan 170 kilogram yağışla birlikte 65 yıldır görülmeyen bir afet geçirdik" açıklamasında bulundu. Belediyenin açıklamasının aksine tedbirsizliğin can aldığı bir kez daha gözler önüne serildi. Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel, IRAP raporunun ardından dere ıslahı dahi yapılmadığını, ölümlerin nasıl göz göre göre geldiğini anlattı.  'Taliban’a para gönderilmiş' Murat Ağırel, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Şanlıurfa'da ölümlerin nasıl göz göre göre geldiğini anlattı. "Dere ıslahı yapmak yerine Japonya’dan borç alarak Taliban’a para gönderen Şanlıurfa Belediyesi’ni anlatayım" diyen Ağırel'in açıklaması şu şekilde: "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sel felaketi ile ilgili paylaşımında şunları yazdı: 'Yakın geçmişimizde yaşanan en büyük sel felaketi ile karşı karşıyayız. Metrekareye yağan 170 kilogram yağışla birlikte 65 yıldır görülmeyen bir afet geçirdik.' Yani depreme 'Asrın Felaketi' diyen partinin yönettiği belediye sele, 'Yarım Asırlık Felaket' demişler.
Sel nedeniyle yurttaşların yaşamını yitirdiği Şanlıurfa'da AKP'li Büyükşehir Belediyesi'nin dere ıslahı yapmak yerine Japonya'dan borç alıp parayı Taliban'a yolladığı ortaya çıktı.

On binlerce insanın hayatını kaybedip milyonlarca kişinin zorlu koşullarda yaşamaya mecbur kaldığı deprem bölgesi Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel meydana geldi.

15 kişinin hayatını kaybettiği selin ardından AKP'li Şanlıurfa Belediyesi ise "Yakın geçmişimizde yaşanan en büyük sel felaketi ile karşı karşıyayız. Metrekareye yağan 170 kilogram yağışla birlikte 65 yıldır görülmeyen bir afet geçirdik" açıklamasında bulundu. Belediyenin açıklamasının aksine tedbirsizliğin can aldığı bir kez daha gözler önüne serildi.

Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel, IRAP raporunun ardından dere ıslahı dahi yapılmadığını, ölümlerin nasıl göz göre göre geldiğini anlattı. 


'Taliban’a para gönderilmiş'

Murat Ağırel, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Şanlıurfa'da ölümlerin nasıl göz göre göre geldiğini anlattı. "Dere ıslahı yapmak yerine Japonya’dan borç alarak Taliban’a para gönderen Şanlıurfa Belediyesi’ni anlatayım" diyen Ağırel'in açıklaması şu şekilde:

"Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sel felaketi ile ilgili paylaşımında şunları yazdı: 'Yakın geçmişimizde yaşanan en büyük sel felaketi ile karşı karşıyayız. Metrekareye yağan 170 kilogram yağışla birlikte 65 yıldır görülmeyen bir afet geçirdik.' Yani depreme 'Asrın Felaketi' diyen partinin yönettiği belediye sele, 'Yarım Asırlık Felaket' demişler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.