Sitenin sağında bir giydirme reklam

TİP Çanakkale'de Seçim Koordinasyon Merkezi Kurdu

Seçim 15.04.2023 - 17:27, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1744+ kez okundu.
 

TİP Çanakkale'de Seçim Koordinasyon Merkezi Kurdu

Türkiye İşçi Partisi (TİP) ‘Seçim değerlendirme, parti üyesi ve gönüllü toplantısı’ düzenleyerek seçim koordinasyon merkezi kurdu.
Türkiye İşçi Partisi Çanakkale İl Örgütü tarafından parti binasında düzenlenen toplantıya milletvekili adaylarının yanı sıra parti üye ve gönüllüleri katıldı. TİP Çanakkale il binasında düzenlenen seçim değenlendirme,  parti üyesi ve gönüllü toplantısının açılış konuşmasını yapan il başkanı Göksel Akın, seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydererek vatandaşların her geçen gün Türkiye İşçi Partisi’ne ilgisinin arttığını ve seçimin parlayan yıldızı olduğunu söyledi. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde uyulması gereken mevzuat ile seçim gününde alınacak tedbirleri aktaran il başkanı Akın, seçim kampanyaları hakkında bilgi verdi. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağı 14 Mayıs öncesinde seçimlarına hız verdiklerini güvenliği ve seçim kanunu hakkında konuşan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çanakkale Milletvekili Adayı Ayfer Göl’de seçmenlerin kullandıkları oyun sandıktan gerçek iradelerini yansıtacak şekilde çıkmasının ancak sandıklara sahip çıkmak ile sağlanabileceğine dikkat çekerek; "Son bir hafta da yapmış olduğumuz programlarla Çanakkale’de on binlerce seçmenimize dokunduk. Çok daha güçlü bir şekilde gücümüze güç katarak yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” İfadelerini kullandı. Türkiye İşçi Partisi Çanakkale Seçim Koordinasyon Merkezi ile seçim sonuçlarının doğru ve hızlı bir şekilde takip etmenin yanı sıra seçim çalışmalarınında buradan yürütüleceğini belirten milletvekili adayı Ayfer Göl, 14 mayıs günü sandıklara sahip çıkma çağrısı yaptı.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) ‘Seçim değerlendirme, parti üyesi ve gönüllü toplantısı’ düzenleyerek seçim koordinasyon merkezi kurdu.

Türkiye İşçi Partisi Çanakkale İl Örgütü tarafından parti binasında düzenlenen toplantıya milletvekili adaylarının yanı sıra parti üye ve gönüllüleri katıldı.

TİP Çanakkale il binasında düzenlenen seçim değenlendirme,  parti üyesi ve gönüllü toplantısının açılış konuşmasını yapan il başkanı Göksel Akın, seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydererek vatandaşların her geçen gün Türkiye İşçi Partisi’ne ilgisinin arttığını ve seçimin parlayan yıldızı olduğunu söyledi.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde uyulması gereken mevzuat ile seçim gününde alınacak tedbirleri aktaran il başkanı Akın, seçim kampanyaları hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağı 14 Mayıs öncesinde seçimlarına hız verdiklerini güvenliği ve seçim kanunu hakkında konuşan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çanakkale Milletvekili Adayı Ayfer Göl’de seçmenlerin kullandıkları oyun sandıktan gerçek iradelerini yansıtacak şekilde çıkmasının ancak sandıklara sahip çıkmak ile sağlanabileceğine dikkat çekerek; "Son bir hafta da yapmış olduğumuz programlarla Çanakkale’de on binlerce seçmenimize dokunduk. Çok daha güçlü bir şekilde gücümüze güç katarak yoğun bir tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Türkiye İşçi Partisi Çanakkale Seçim Koordinasyon Merkezi ile seçim sonuçlarının doğru ve hızlı bir şekilde takip etmenin yanı sıra seçim çalışmalarınında buradan yürütüleceğini belirten milletvekili adayı Ayfer Göl, 14 mayıs günü sandıklara sahip çıkma çağrısı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.