Sitenin sağında bir giydirme reklam

TİP’den 23 Nisan etkinliği

Siyaset 23.04.2023 - 18:56, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1795+ kez okundu.
 

TİP’den 23 Nisan etkinliği

TİP Çanakkale’de çocuklara eğlence düzenledi.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çanakkale İl Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı müsasibeti ile yeni kordonda çocuk etkinliği düzenledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye İşçi Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından çocuk şenliği gerçekleştirildi. Birçok çocuğun ve ailesinin de katıldığı etkinlikte Türkiye İşçi Partisi Çanakkale Milletvekili Adayları Ayfer Göl ve Ulaş Özdemir de yer aldı. Yeni Kordonda yapılan şenlikte çocuklar için dans, balon ve palyaço gösterileri gibi çeşitli etkinlikler yapılırken milletvekili adayı Ayfer Göl’de miniklerinde yüzlerinde boyama yaptı.
TİP Çanakkale’de çocuklara eğlence düzenledi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çanakkale İl Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı müsasibeti ile yeni kordonda çocuk etkinliği düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye İşçi Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından çocuk şenliği gerçekleştirildi. Birçok çocuğun ve ailesinin de katıldığı etkinlikte Türkiye İşçi Partisi Çanakkale Milletvekili Adayları Ayfer Göl ve Ulaş Özdemir de yer aldı.

Yeni Kordonda yapılan şenlikte çocuklar için dans, balon ve palyaço gösterileri gibi çeşitli etkinlikler yapılırken milletvekili adayı Ayfer Göl’de miniklerinde yüzlerinde boyama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.