Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eğitim Sen Çanakkale’de öğretmene şiddete karşı iş bırakacak

Gündem 08.05.2024 - 14:18, Güncelleme: 08.05.2024 - 22:18 49005+ kez okundu.
 

Eğitim Sen Çanakkale’de öğretmene şiddete karşı iş bırakacak

İstanbul Eyüp ilçesinde, 5 ay önce okuldan uzaklaştırılan Irak uyruklu öğrencinin, silahlı saldırısı sonrası yaşamını yitiren okul müdürü İbrahim Oktugan’a yapılan saldırıya Eğitim Sen Çanakkale Şubesinden kınama ve tepki.
Eğitim Sen Çanakkale Şubesi tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada saldırıya tepki gösterdi. Eğitim Sen Çanakkale Şube Başkanı İnal Akoğlu, sendikanın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan özel bir okulda müdür olarak görev yapan emekli öğretmen İbrahim Oktugan’ın bir öğrencisi tarafından öldürülmesi hepimizi derinden üzmüştür.” Dedi. Eğitim Sen Çanakkale Şubesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Öğretmene şiddet, bir arkadaşımızı daha aramızdan aldı! İstanbul Eyüp’te emekli öğretmen İbrahim Oktuğan, çalıştığı okulda öğrenci saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bu cinayetin sorumlusu, öğretmeni değersizleştirip açık hedef haline getiren eğitim sistemidir” denildi. Eğitim Sen yaptığı duyuru da 10 Mayıs  Cuma günü ülke genelinde öğretmene yönelik şiddeti ve itibarsızlaşma politikalarını protesto etmek için iş bırakacak.
İstanbul Eyüp ilçesinde, 5 ay önce okuldan uzaklaştırılan Irak uyruklu öğrencinin, silahlı saldırısı sonrası yaşamını yitiren okul müdürü İbrahim Oktugan’a yapılan saldırıya Eğitim Sen Çanakkale Şubesinden kınama ve tepki.

Eğitim Sen Çanakkale Şubesi tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada saldırıya tepki gösterdi.

Eğitim Sen Çanakkale Şube Başkanı İnal Akoğlu, sendikanın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan özel bir okulda müdür olarak görev yapan emekli öğretmen İbrahim Oktugan’ın bir öğrencisi tarafından öldürülmesi hepimizi derinden üzmüştür.” Dedi.

Eğitim Sen Çanakkale Şubesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Öğretmene şiddet, bir arkadaşımızı daha aramızdan aldı! İstanbul Eyüp’te emekli öğretmen İbrahim Oktuğan, çalıştığı okulda öğrenci saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bu cinayetin sorumlusu, öğretmeni değersizleştirip açık hedef haline getiren eğitim sistemidir” denildi.

Eğitim Sen yaptığı duyuru da 10 Mayıs  Cuma günü ülke genelinde öğretmene yönelik şiddeti ve itibarsızlaşma politikalarını protesto etmek için iş bırakacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.