Sitenin sağında bir giydirme reklam

Enez'de dut ağacından düşen kadın öldü

06.06.2024 - 09:21, Güncelleme: 06.06.2024 - 09:21 39 kez okundu.
 

Enez'de dut ağacından düşen kadın öldü

Edirne Enez’de meydana gelen olayda dut ağacından düşen kadın hayatını kaybetti.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Enez'de dut ağacından düşen yaşlı kadın öldü. Alınan bilgiye göre Enez Yeni Mahallede ikamet eden Mehmet Işık'ın eşi, 70 yaşındaki Mümine Işık, evinin önünde bulunan dut ağacına çıkarak dut toplamak istedi. Bir anda dengesini kaybeden Işık, yere düştü. Ağır yaralanan kadın, önce Enez'e sonra da Keşan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.  İki gün yaşam savaşı veren Mümine Işık, vefat etti.

Edirne Enez’de meydana gelen olayda dut ağacından düşen kadın hayatını kaybetti.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Enez'de dut ağacından düşen yaşlı kadın öldü.

Alınan bilgiye göre Enez Yeni Mahallede ikamet eden Mehmet Işık'ın eşi, 70 yaşındaki Mümine Işık, evinin önünde bulunan dut ağacına çıkarak dut toplamak istedi. Bir anda dengesini kaybeden Işık, yere düştü. Ağır yaralanan kadın, önce Enez'e sonra da Keşan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.  İki gün yaşam savaşı veren Mümine Işık, vefat etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.