Sitenin sağında bir giydirme reklam

Enver Aysever Çanakkale’ye Geliyor

Siyaset 05.05.2023 - 18:49, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1361+ kez okundu.
 

Enver Aysever Çanakkale’ye Geliyor

Gazeteci-Yazar Enver Aysever, TKP tarafından düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere 7 mayıs Pazar günü Çanakkale’ye geliyor.
Türkiye Kominist Partisi (TKP) Çanakkale Kepez Semt Evi tarafından hazırlanan etkinliğe katılacak olan Gazeteci Yazar Enver Aysever, Çanakkaleliler ile bulaşacak. TKP Çanakkale İl Başkanı Berna Ersoy, 14 mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüklerini ve Gazeteci Yazar Enver Aysever’in de partilerinin seçim buluşmaları kapsamında 7 mayıs günü Kepez halk cafe yanında Çanakkaleliler ile bir araya gelerek Türkiye Kominist Partisine neden oy verilmesi gerektiğini anlatacak. Seçim buluşmalarını devam ettiklerini bildiren Türkiye Kominist Partisi Çanakkale İl Başkanı Berne Ersoy yaptığı açıklamada; “Gelin; bu ülkeyi eşitlik, özgürlük ve laiklik temelinde yeniden kuralım. Gelin; kentimizi, ülkemizi, geleceğimizi sömürenlerin, gericilerin, tarikatçıların eline bırakmayalım! Gazeteci Yazar Enver Aysever’in katılımıyla 7 mayıs Pazar günü saat: 15.00’te Kepeze sahilde düzenleyeceğimiz buluşmaya tüm Çanakkalelileri davet ediyoruz” dedi.
Gazeteci-Yazar Enver Aysever, TKP tarafından düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere 7 mayıs Pazar günü Çanakkale’ye geliyor.

Türkiye Kominist Partisi (TKP) Çanakkale Kepez Semt Evi tarafından hazırlanan etkinliğe katılacak olan Gazeteci Yazar Enver Aysever, Çanakkaleliler ile bulaşacak.

TKP Çanakkale İl Başkanı Berna Ersoy, 14 mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüklerini ve Gazeteci Yazar Enver Aysever’in de partilerinin seçim buluşmaları kapsamında 7 mayıs günü Kepez halk cafe yanında Çanakkaleliler ile bir araya gelerek Türkiye Kominist Partisine neden oy verilmesi gerektiğini anlatacak.

Seçim buluşmalarını devam ettiklerini bildiren Türkiye Kominist Partisi Çanakkale İl Başkanı Berne Ersoy yaptığı açıklamada; “Gelin; bu ülkeyi eşitlik, özgürlük ve laiklik temelinde yeniden kuralım. Gelin; kentimizi, ülkemizi, geleceğimizi sömürenlerin, gericilerin, tarikatçıların eline bırakmayalım! Gazeteci Yazar Enver Aysever’in katılımıyla 7 mayıs Pazar günü saat: 15.00’te Kepeze sahilde düzenleyeceğimiz buluşmaya tüm Çanakkalelileri davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.