Sitenin sağında bir giydirme reklam

TİP Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Gündem 17.03.2024 - 22:26, Güncelleme: 17.03.2024 - 23:26 20218+ kez okundu.
 

TİP Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti

Türkiye İşçi Partisi, Hatay Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiği eski milli futbolcu Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiğini duyurdu.
Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay belediye başkanı adayı Gökhan Zan’ın adaylığını geri çektiğini duyurdu. Türkiye İşçi Partisi, Hatay Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiği eski milli futbolcu Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiğini duyurdu. Açıklamada, "Gökhan Zan'ın partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır. Gökhan Zan söz konusu iddiaların kendisine yönelik bir kumpas olduğunu ve hukuki süreci başlatacağını partimize iletmiştir" ifadelerine yer verildi. Açıklamanın devamında, "Her ne kadar süreç hukuki mercilere taşınacak olsa da, en ufak bir şaibenin varlığına bile göz yummayacağımızı ve kumpas ve şantaj gibi yolları alışkanlık haline getirmiş olan düzen siyasetine olan kapanmaz mesafemizi hatırlatıyor, Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz" denildi. 'Parçası olduğumuz bu tablo için özür diliyoruz' TİP Parti Meclisi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamanın devamında şu ifalere yer verildi: "Başta Hatay halkına olmak üzere, Türkiye'nin gönlü TİP'ten yana atan tüm emekçilerine kararımızı duyuruyor, istemeden de olsa parçası olduğumuz bu tablo için özür diliyoruz.  Partimiz, halka karşı işlenmiş bir suça bulaşmış hiç kimseyi desteklememeyi, dolayısıyla Hatay'da da deprem suçlarında ve yıkımda payı bulunan iktidar ve ana muhalefet adayları karşısında mücadele etmeyi ve halkımızı onlara oy vermemeye çağırmayı görev bilir."
Türkiye İşçi Partisi, Hatay Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiği eski milli futbolcu Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiğini duyurdu.

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay belediye başkanı adayı Gökhan Zan’ın adaylığını geri çektiğini duyurdu.

Türkiye İşçi Partisi,  Hatay Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiği eski milli futbolcu Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiğini duyurdu.

Açıklamada, "Gökhan Zan'ın partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır. Gökhan Zan söz konusu iddiaların kendisine yönelik bir kumpas olduğunu ve hukuki süreci başlatacağını partimize iletmiştir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, "Her ne kadar süreç hukuki mercilere taşınacak olsa da, en ufak bir şaibenin varlığına bile göz yummayacağımızı ve kumpas ve şantaj gibi yolları alışkanlık haline getirmiş olan düzen siyasetine olan kapanmaz mesafemizi hatırlatıyor, Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz" denildi.

'Parçası olduğumuz bu tablo için özür diliyoruz'

TİP Parti Meclisi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamanın devamında şu ifalere yer verildi:

"Başta Hatay halkına olmak üzere, Türkiye'nin gönlü TİP'ten yana atan tüm emekçilerine kararımızı duyuruyor, istemeden de olsa parçası olduğumuz bu tablo için özür diliyoruz. 

Partimiz, halka karşı işlenmiş bir suça bulaşmış hiç kimseyi desteklememeyi, dolayısıyla Hatay'da da deprem suçlarında ve yıkımda payı bulunan iktidar ve ana muhalefet adayları karşısında mücadele etmeyi ve halkımızı onlara oy vermemeye çağırmayı görev bilir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.